Annons

Medvind för SST NET Falcons ungdomar

I helgen uppvisade ungdomssidan i SST NET Falcons fina prestationer.

På lördagen så deltog P16-laget i ungdoms-SM i Olofström och via riktigt fin innebandy och två segrar så tog sig laget vidare till regionslutspelet i Malmö senare i höst.

Annons
 

Den fina prestationen följdes upp på söndagen av P14-lagets deltagande i FCH Cup. Dagen inleddes med att Engelholm besegrades komfortabelt med 4-1, vilket följdes upp med 2-2 mot Örkelljunga. Efter 3-3 mot FCH, väntade Genarp i kvartsfinal. Efter trygg 7-1-vinst så var det dags för semifinal mot LUGI. Trots det var två anfallsglada lag som möttes så slutade matchen med 1-0-vinst för SST NET Falcons.
I finalen så väntade FCH och till skillnad från när lagen möttes i gruppspelet så var det FCH som tidigt kunde ta ledningen med 2-0.
I inledningen av andra perioden utökades ledningen till 4-0. Killarna lyckades dock kraftsamla och reducera två gånger. I slutet plockades målvakten men chansspelet resulterade till sist i ett slutresultat på 6-3.
– Stort beröm till hela laget och det var trots allt nöjda killar som fick ta emot silverpokal och medaljer.  Som ungdomsledare och ungdomsansvarig kan jag bara säga att jag är stolt att vara en del av SST Net Falcons och kunna få sitta på läktaren och se vilket ”kapital” vi har för framtiden.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser