Annons

VM-äventyr väntar Josefine

I dag tar Josefine Olsson, Landskrona Kvinnliga GF ytterligare ett stort steg framåt i sin karriär som gymnast i den rytmiska sportgymnastiken.
Josefine Olsson åker nämligen idag till Izmir i Turkiet för att ladda upp och träna inann det på måndag är dags för första VM-starten.
– Josefine representerar Sverige tillsammans med Jennifer Pettersson från Örnsköldsviks GK. Denna gång ställer Sverige inte upp med ett lag utan Svenska Gymnastikförbundet har istället valt att nominera två individuella gymnaster till tävlingen, berättar Jenny Engdahl från Landskrona Kv.GF.

Josefine Olsson som är 16 år och tävlar i seniorklassen för första året har kommit som starkt under året och utmanat övriga seniorer i landet.
– Hon har dessutom varit iväg på en del internationella uppdrag och har där skrapat ihop det antal poäng som gymnastikförbundet hade som kvalgräns. Ett stort och spännande äventyr väntar för Josefine som hoppas på att leverera fyra bra körningar i grenarna tunnband, boll, käglor och band.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser