Annons

FFS fick tillbaka sin innebandytid

– Det har löst sig, ringer Petrit Parduzi, föreningsassistent på fritids- och kulturförvaltningen och meddelar det glada beskedet att FFS får fortsätta med sin innebandy på samma tid som tidigare. Det var i tisdags som vi skrev om en grupp funktionshindrade som mist sin halltid. Suad Coric som älskar sin innebandy grep in och kontaktade Landskrona Direkt och berättade vad som hänt. Idag gläder han sig åt beskedet. – Underbart. Det gör mig riktigt glad. De har precis ringt till mig från föreningen och berättat, säger han glädjestrålande. – Det var inte tal om annat utan att vi skulle lösa det, säger Petrit Parduzi som samtidigt passar på att ge Falcons en eloge för att man så snabbt fann en smidig lösning. – Falcons var mycket samarbetsvilliga när de fick veta vad som inträffat. Detsamma gällde ett företag som också var villiga att ändra på sin tid så att FFS (Föreningen för Funktionshindrade i Skåne Län) kunde få tillbaka sin tid på onsdagar.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser