Annons

Jesper Aspegren gästar Glumslövsdagen

På lördag arrangerar Glumslövs Byalag Glumslövsdagen. Aktiviteterna avlöser varandra från morgon till kväll på idrottsplatsen och på Hotel Örenäs. I år har byalaget dessutom lyckats engagera den välkände TV-profilen och före detta Glumslövsbon Jesper Aspegren.

Aktiviteterna på idrottsplatsen börjar klockan 10.00 och håller på till eftermiddagen. Från klockan 18.00 blir det sedan grillbuffé på Örenäs Slott samt välgörenhetsauktion med Jesper Aspegren. Intäkterna från auktionen går oavkortat till Barndiabetesfonden.
Byalaget har valt att skänka pengarna dit eftersom diabetes Typ 1 är överrepresenterat i Glumslöv, särskilt bland barnen. Barndiabetesfonden Skåne samlar även in medel under dagen.

Annons
 

Kvällen avslutas med att Elit Street Band bjuder på musikunderhållning.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser