Annons

22-åring svårt skottskadad

På måndagskvällen skottskadades en 22-årig man på Stenorsvägen i Landskrona. Mannen fördes med svåra skador till lasarettet i Lund. Någon gärningsman är ännu inte gripen. En teknisk utredning har påbörjats och vittnen kommer att höras under dagen.

Klockan 22.13 på måndagskvällen fick polisen larm om att det skulle ha ägt rum en skottlossning vid korsningen av Stenorsvägen och Ringvägen i Landskrona. Polispatruller skickades till platsen där de anträffade en skottskadad man liggandes på en gräsmatta. Polisen började omedelbart med räddande åtgärder i väntan på ambulans.
På platsen fanns befann sig ett flertal personer men om de har haft något med skottlossningen att göra vill polisen inte avslöja. Klart är dock att det finns vittnen till händelsen som kommer att höras under dagen.

Annons
 

Den skottskadade mannen är 22 år och är tidigare känd av polisen och straffad för tyngre brott, bland annat rån. Hur svårt skadad mannen är kan inte polisen svara på men troligtvis är det allvarligt.


Foto: André Tajti, AT-foto.se

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser