Annons

BoIS fast förankrade på kvalplats

– Vi är alldeles för uddlösa.
Så sammanfattade BoIS ordförande måndagens hemmaförlust mot Östersund och det är bara att hålla med. 0-1 slutade matchen efter att Jamie Hopcutt fått prickskjuta in bollen från straffområdesgränsen i den 78:e minuten.

Tanken var att BoIS skulle ta tre poäng hemma mot Östersund och därmed närma sig lagen just över kvalstrecket. Så blev dock inte fallet. BoIS hade i och för sig två träffar i virket, en frispark av Mattias Adelstam som träffade ribbans överkant och en nickskarv av Andrew Stadler som tog i stolpen, men sedan var det inte så mycket mer i anfallsväg.

Annons
 

Sanningen är dock att Östersund inte heller lyckades skapa så mycket.
– Vi gör en mycket bra match defensivt. Kanske en av säsongens bästa. Men det hjälper ju föra om vi ändå förlorar, säger BoIS tränare Patrik Johansson.
De båda träffarna i virket skedde under första halvlek. Men i andra halvlek kan man inte säga att BoIS skapade något farligt framåt. Istället var det Östersund som var lite snabbare i sitt anfallsspel. Detta utnyttjade Jamie Hopcutt perfekt efter drygt 77 minuter då han mitt framför mål strax utanför straffområdet fick tid att sikta in sig och stänka in bollen till höger om Amr Kaddoura.
– Det är otroligt tungt och tufft att kamma noll i denna match. Vi skapade mer än Östersund och vi visar mod och attityd men saknar spets och därmed räckte det inte. Vi måste jobba mer med den sista passningen, avslutar Patrik Johansson.


Erik Andersson.
Foto: Ulf Bjarker, foto261.se


Niclas Rönne lyckades inte peta in någon boll mot Östersund.
Foto: Ulf Bjarker, foto261.se


Paul Torres jagar.
Foto: Ulf Bjarker, foto261.se

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser