Annons

Jubilerande Kronan satsar på ungdomar

I år firar Kronan Volleybollklubb 20 år i år och de har med anledning av detta tagit fram ett nytt klubbmärke. De har dessutom bytt klubbfärger till grönt, vitt och svart och denna vecka börjar säsongen.
– Vi kör igång med inomhusträningen denna veckan. Mycket glädjande så har vi i år fler träningsgrupper än någonsin, och vi hoppas att vi kan fortsätta att växa under den nya säsongen, säger klubbens ungdomsansvariga Marie Saxne och förklarar.
– Vi har träningsgrupper för alla åldrar från Småkronorna vilket innebär bollek för barn i 2-5 årsåldern till damlaget, födda 1996 och tidigare.

På flicksidan ser det riktigt ljust ut med många duktiga och träningsvilliga tjejer i alla åldersklasser, och i år hoppas klubben att de ska få ett uppsving på pojksidan och kunna ställa upp i pojkklasserna med lag bestående av enbart pojkar.
– Det är brist på pojkar i nästan alla föreningar i Skåne och vi arbetar för att göra sporten mer attraktiv även för dom så att vi ska kunna växa även här, säger Marie Saxne och avslutar.
– Alla är välkomna till våra träningar för att prova på. Träningstider och annan information finns på vår hemsida.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser