Annons

Verk av Olle Baertling under klubban

På tisdagens onlineauktion vid Skånes Auktionsverk ropas en hel del intressant konst ut. Förutom en olja på duk av Oscar Reutersvärd så kommer två färgserigrafier av Olle Baertling att gå under klubban. – Det är ett stort namn. Hans oljor går på över miljonen, säger Joakim Karlsson som ansvarar för onlineaktionerna. Denna auktion innehåller även många maritima objekt och dessa hamnar inte i samma prisklass som tavlorna. – Här finns många kul inredningsdetaljer för de som är intresserade. Jag ser framför mig många av dessa i uterummen som vetter mot Öresund, säger Joakim Karlsson och ler. – Ett annat lite annorlunda objekt är renhorn. Kanske något för jägaren att ha hemma i hallen att hänga jackor på? Till utbudet finns även smycken, möbler, silver, armbandsur, keramik, kinesiskt porslin, textilier, vapen och militaria samt allehanda unika ting. Onlineauktionen startar imorgon tisdag klockan 18.00 och vill du inspektera objekten innan så är du välkommen ner till Skånes Auktionsverk idag mellan klockan 13.00 och 20.00.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser