Annons

Lyckad jujitsudag på Kasernplan

Tillsammans med idrottsförbundet Aktiv Ungdom, höll Henka Dojo Jujitsu i helgen en aktivitetsdag på Kasernplan. Trots regn på eftermiddagen, så blev det en mycket lyckad dag. Träningen hölls i ett öppet tält, där även en Dj spelade musik.

Det hölls pass för både knattar och barn under dagen samt uppvisningsträning med vuxna varje timme. Totalt testade 45 personer i olika åldrar jujitsuträning denna dag och ett 60-tal åskådare fanns på plats för att titta på och prata med oss om sporten. Uppskattat var även försäljning av klubbkläder och grillad korv samt en tävling.

Annons
 

Detta är andra året klubben arrangerar en jujitsudag och förhoppningsvis körs en liknande dag även nästa år.


Det gäller att inte nudda bältet.
Foto: privat


Här försöker vi på oss en benfällning.
Foto: privat


Knattarna sparkar högt.
Foto: privat

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser