Annons

Nobina flyttar till Landskrona

Landskrona blir etableringsort när Nobina väljer att centralisera sin trafikledning, trafikplanering och personalplanering för hela Skåne. Etableringen kommer vid full utbyggnad om cirka 12 månader innebära ett 30-tal arbetstillfällen. Första steget i etableringen sker nu i september. – Vi är glada över att allt äntligen är på plats. Vår dialog med kommunen har flytit på bra, och vi uppskattar det positiva bemötandet vi har fått från staden, säger Anders Ekelund. – Nobinas flytt till Landskrona, är väldigt välkommen. Nobina är ett i raden av företag som väljer Landskrona. Det ska vi vara glada och ödmjuka inför då konkurrensen är hård i regionen, säger Torkild Strandberg, kommunstyrelsens ordförande. Nobina bedriver stadstrafik i Malmö, Helsingborg, Landskrona och Ängelholm samt en stor regiontrafik i nordvästra Skåne och runt Lund med omnejd. Totalt trafikerar Nobina över 500 bussar för Skånetrafiken och är deras största trafikföretag på bussidan.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser