Annons

Peter Billquist blir ny VD för Paulssons

Arne Paulsson strukturerar om i företagsledningen för Paulssons-koncernen, en av södra Sveriges större privata fastighetsägare och den största i Landskrona.

Som ett led i planeringen för ett kommande generationsskifte kommer Ulf Wallén, VD och delägare, att lämna koncernen vid årsskiftet. Nuvarande styrelseordföranden Peter Billquist träder då in som VD och styrelseledamot.

Annons
 

Samtidigt kommer Arne Paulssons son, Marcus Paulsson, att komma in i de olika styrelserna tillsammans med Arne. Ny styrelseordförande i bolagen blir advokat Pontus Bergman.
– Verksamheten kommer inte att påverkas av ändringarna i företagsledningen, det vi gör nu är att vi påbörjar en resa för att nästa generation ska komma in i verksamheten, säger Arne Paulsson.

Paulssons är en koncern som främst är fokuserad på fastighetsinnehav och förvaltning av såväl bostäder som kommersiella fastigheter samt nyproduktion av bostadsrätter. I Landskrona bygger man just nu en tresalongs biograf åt Svenska Bio och tillsammans med Hotel Öresund sneglar man åt Jönsaplan för att möjligen 2016 bygga ett nytt stort hotell på platsen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser