Annons

1-1 mot Sirius

Trots ett tidigt insläppt mål lyckades BoIS få med sig en pinne hem från Studenternas IP i Uppsala. Matchen mellan Sirius och BoIS slutade 1-1.

BoIS började piggt i bortamötet mot Sirius på lördagen. Det var dock Sirius som tog ledningen genom Stefan Silva som vann en närkamp utanför straffområdet och sedan sköt bollen i mål.
Sirius hade ytterligare ett skapligt läge efter målet men i den 18 minuten replikerade BoIS. Det var Paul Torres som hittade Andrew Stadler som inte gjorde något misstag.
BoIS fortsatte spela bra i första halvlek och de hade ett par lägen att ta ledningen. Närmast var Andrew Stadler som hade en boll i stolpen.

Annons
 

I andra halvlek tog hemmalaget allt mer över spelet. Någon liten chans lyckades BoIS skapa men ju längre matchen led desto närmare kom Sirius. BoIS lyckades dock knyta ihop säcken och ta hem pinnen.

Noterbart är att såväl Andreas Dahl och Erik Andersson lämnade planen med skador. Dahl i den första halvleken och Andersson i den andra. Hur allvarliga skadorna är är oklart.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser