Annons

Samma trupp mot Sirius

Imorgon lördag spelar BoIS mot Uppsalalaget Sirius på bortaplan. Med på bussen upp är samma trupp som BoIS tränare Patrik Johansson hade senast då de randiga vann mot Degerfors på IP. Vilka som spelar från start behåller han för sig själv ett tag till.
– Hur det blir med startelvan får jag fundera lite på. Men det är klart, ett lag som fungerat bra går man inte in och gör onödiga ändringar i, men jag får ändå ta mig en funderare och väga in motståndarna i valet av startelva, säger Patrik Johansson på BoIS hemsida.

Det betyder att följande spelare åker med till Uppsala. Niklas Uddenäs, Amr Kadourra, Daniel Jarl, Martin Rudolfsson, Johnny Lundberg, Philip Andersson, Mårten Nordbeck, Enis Ahmetovic, Cimon Lydén, Andreas Dahl, Paul Torres, Erik Andersson, Dennis Olofsson, Rasmus Alm, William Kvist, Niclas Rönne, Andrew Stadler, Robin Hofsö och Mattias Adelstam.

Annons
 

Klockan 16.00 blåser Patrik Eriksson från Gävle igång matchen på Studenternas IP.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser