Annons

Testa på jujitsu på Kasernplan

Vi noterar att Henka Dojo Jujitsu gör som i fjol och kör en uppstart i ett tält på Kasernplan.
– Precis som förra året, kommer vi tillsammans med vårt idrottsförbund Aktiv Ungdom att ha en aktivitetsdag, där vi visar upp vår verksamhet utomhus. Samtidigt har vi en kick-off för höstterminen, säger Anita Enberg, projektledare och instruktör i föreningen.

Mellan 11.00–15.00 kommer det att erbjudas träning i ett  öppet tält och med DJ. Alla som tränar får frukt, dryck och grillad korv dessutom blir det ballonger till alla barn, tävlingar samt ett godisregn klockan 14.30.

Annons
 

– Ta med en kompis och kom ner och träna.  Man kan också komma själv för här finns gott om träningskamrater. Det är bra om man har någon form av träningskläder. Det kan bli lite svettigt, säger Anita Enberg och ler.
 
Träningsschema under dagen:
11.00–11.45 knattar (4-6 år)
12.00–12.45 knattar
13.00–13.45 barn (7-13 år)
14.00–14.45 barn

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser