Annons

Erlandsson gör företagsbesök

Svensk livsmedelsproduktion och livsmedelsexport står på agendan för landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) när han besöker Landskrona på onsdag.
– Livsmedelsproduktionen är oerhört viktig för Sverige. Vi behöver företag som förädlar våra råvaror och tar dem ut på världsmarknaden. Regeringen arbetar för att öka exporten och flera marknader är intresserade av våra svenska produkter som anses vara både sunda och säkra, säger landsbygdsminister Eskil Erlandsson.

Landsbygdsminister Eskil Erlandsson besöker livsmedelsföretaget Oatly för att prata om rena och närproducerade råvaror samt livsmedelsproduktion och export. Under besöket kommer Eskil Erlandsson också att tala om regeringens arbete för att öka livsmedelsexporten till exempelvis Kina.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser