Annons

Pontus Farnerud klar för Glumslövs FF

Söndagen den 31 augusti gör Pontus Farnerud come back. Han kommer då att spela för division 5-klubben Glumslövs FF som möter Snogeröd på hemmaplan.
– I laget är där fem killar som jag spelat med som pojk- och ungdomsspelare och de har varit på mig ett tag, säger Pontus Farnerud till Landskrona Direkt.
– Jag fixade därför licensen i våras och sedan försökte vi hitta några matcher i somras men det blev bara ett träningspass. Men söndagen den 31 augusti är det tänkt att jag ska spela, säger han vidare.

Anledningen till att han slutade i IFK Göteborg härom året var att han skadat höften.
– Jag kör rehabträning fortfarande och det känns bra. Men jag måste erkänna att jag knappt kunde gå på två dagar efter träningspasset med Glumslöv i somras, minns han.
– Men jag tror att nivån passa mig så jag kör så mycket jag kan. Sedan får vi se hur långt det räcker.

Annons
 

Om det blir fler matcher kan Pontus inte svara på idag.
– Jag kommer ner över helgen och sedan får vi se om vi kan hitta fler matcher längre fram som passar ihop med att jag är och hälsar på i Landskrona, säger Pontus som numera bor i södra Frankrike.

Fakta:
Pontus Farnerud har spelat 55 matcher för Landskrona BoIS och var proffs under åren 1998-2013 i Monaco, Strasbourg, Sporting Lissabon, Staebeck och IFK Göteborg. Pontus har även gjort 11 A-landskamper och 14 U21 landskamper.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser