Annons

Succé för AIF-dagen

Lördagen den 16 augusti arrangerades AIF-dagen i Asmundtorp. Dagen gick ut på att samla medlemmarna i Asmundtorps IF och skapa ett större intresse kring föreningen. Klubben belyste också vikten av att medlemmarna får ut mycket av sin förening som möjligt och att spelarnas familjer alltid känner sig välkomna.

Portarna slogs upp klockan 10.00 och trycket på aktiviteterna var stort redan från början. Föreningen hade hyrt in och riggat såväl hoppborg, uppblåsbar fotbollsplan som skottradar.
Alla sektioner var representerade denna dag, fotboll, dart, boule, fritids. Barnen fick med andra ord testa på nya idrotter, tävla mot varandra i vem som sköt hårdast.

Annons
 

Under förmiddagen spelades tre ungdomsmatcher där Asmundtorps P9 mötte Häljarps IF i två matcher och där P11 mötte Glumslövs FF. Matcherna flöt på bra och alla lag var nöjda.

Kioskverksamheten fick stå för den stora insatsen denna dag och de sålde slut på så väl hamburgarförråd som korv och bröd.

Till seniorernas seriematch på eftermiddagen anordnades en klack med stort konfettiregn. Matchtröjor delades ut och tutor användes flitigt. Precis innan matchstart ordnades ett stort godisregn där alla fick en rejäl portion godis med sig hem.

Föreningen är mycket tacksam till de sponsorer som stöttat och det stora engagemang föräldrar, tränare och spelare visade upp. AIF-Dagen får i framtiden ses som en stor familjedag efter det här.


Den uppblåsbara planen lockade stora som små.
Foto: Privat


Grillen gick varm hela dagen.
Foto: Privat


Hejarklacken till seniormatchen.
Foto: Privat


Seniorspelare med nästa genrationen spelare.
Foto: Privat


Ungdomarna lärde sig allt om Boule..
Foto: Privat


Vem skjuter hårdast på idrottsplatsen?
Foto: Privat

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser