Annons

Detaljplan för Biltema antagen av nämnden

Det var tidigt på sommaren 2012 som kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg tillsammans med stadens mark- och exploateringschef Mårten Olsson och Krister Hanevik, etableringsansvarig på Buffin Real Estate presenterade planerna för ett Biltema-varuhus jämte DSV. Platsen var inte alldeles klockren varför ett nytt område intill Coop utsågs. Kruxet var att här behövdes en ny detaljplan. Drygt två år senare har en nu stadsbyggnadsförvaltningen arbetat fram en detaljplan för området som politikerna i nämnden i veckan kunde godkänna. Nu går planen vidare till fullmäktige för ett slutgiltigt gillande. – Så snart detaljplanen medger börjar vi bygga, sa Krister Hanevik då planerna först presenterades. När ett Biltema-varuhus kan vara på plats är ännu ett oskrivet kort.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser