Annons

BoIS möter division 2-lag i cupen

Idag möter BoIS Torns IF i Svenska cupen. Matchen som spelas på Tornvallen i Stångby, strax norr om Lund börjar klockan 18.30.

Med all säkerhet kommer tränare Patrik Johansson att fortsätta den taktiska förändring som han gjorde inför matchen mot Syrianska. Som bekant lyckades detta inte till hundra procent men mot Torns IF som spelar i division två så hoppas Patrik Johansson att spelet ska sätta sig.

Annons
 

Att BoIS skulle ta lätt på uppgiften kommer inte på fråga om man får tro tränaren.
– Det här är en mycket viktig match för vår del, dels behöver vi vinna för att få tillbaka känslan av seger, dels ger en cupvinst att vi får delta i gruppspelet i Svenska Cupen till våren, säger Patrik Johansson på klubbens hemsida.

Följande BoIS-spelare ingår i 18-mannatruppen: Niklas Uddenäs, Amr Kadourra, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Daniel Jarl, Cimon Lydén, Mårten Nordbeck, Dennis Olofsson, Andreas Dahl, Erik Andersson, Enis Ahmetovic, Rasmus Alm, Kim Persson, William Kvist, Paul Torres, Andrew Stadler, Mattias Adelstam, Arton Jashari.

Noterbart är att Niclas Rönne är småskadad och hoppar över cupmatchen. Istället kommer Enis Ahmetovic in i truppen efter att ha varit avstängd mot Syrianska.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser