Annons

Tidigt mål sänkte BoIS – igen

BoIS föll med 1-0 i bortamatchen mot Syrianska på måndagskvällen och än en gång var det ett tidigt baklängesmål som avgjorde. BoIS blev skakat efter målet som kom i den åttonde minuten men spelade upp sig. Något mål lyckades dom dock inte göra. Förlusten innebär att laget ligger på kvalplats med fyra poäng upp till Öster som idag har tolfteplatsen.

Med en taktisk förändring var tanken att BoIS skulle vända den nedåtgående trenden när de mötte Syrianska på måndagskvällen. Laget gick från att spela 4-4-2 till 4-5-1 med Niclas Rönne på topp.
Och visst gick det bättre. Men ett misstag i den åttonde minuten räckte för att förstöra allt. Kevin Bisse fick bollen utanför BoIS straffområde, vände bort Paul Torres och sköt in bollen till höger om Niklas Uddenäs, ett mål som inte såg speciellt märkvärdigt ut.

Annons
 

Efter målet var BoIS åter ett skakat lag men sakta men säkert tog de tag i spelet och skapade ett par chanser i andra halvlek, framför allt av Niclas Rönne som dock inte fick in bollen i mål.
– Vi saknade väl de där lite mer öppna lägena. Vi hade ganska många ”nära-lägen”, säger BoIS tränare Patrik Johansson till klubbens hemsida.
Han var dock nöjd med lagets insats och anser att minst en av poängen skulle blivit randiga.
– Resultatet och poängutdelningen känns ju för jävlig med tanke på hur spelarna krigade där ute. Vi gjorde väl ett enda misstag försvarsmässigt och blev straffade. Det är ju alltid svårt att gå ifrån en match utan att göra ett enda misstag, säger han.

Närmast väntar division 2-laget Torns IF på bortaplan i Svenska cupen på torsdag. Därefter är det Degerfors som står på schemat då de gästar Landskrona IP måndagen den 25 augusti.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser