Annons

Landslagsmålvakt på väg till BoIS

Enligt uppgifter till Landskrona Direkt är BoIS intresserade av Syrianskas före detta målvakt Dwayne Miller och på tisdagsförmiddagen bekräftar BoIS ordförande Gabriel Munck att kontakt är tagen.
– Det stämmer. Just nu ser vi över möjligheterna att kunna skriva kontrakt, säger ordföranden.

Det är dock inte alldeles enkelt. Transferfönstret stängde den 11 augusti vilket innebär att det ska mycket till för att kunna knyta till sig en spelare trots att han inte har kontrakt med någon annan klubb.
– Det är mycket som ska uppfyllas och det är just detta som vi ser över just nu. Jag hoppas att vi kan räta ut alla frågetecken så fort som möjligt, fortsätter Gabriel Munck.

Annons
 

Enligt uppgift skulle Dwayne Miller hämtas upp då BoIS var på väg hem från Södertälje i natt men detta är något som Gabriel Munck varken kan dementera eller bekräfta.
– Jag körde själv hem från Södertälje i natt och var hemma vid fyratiden i morse. Men var Dwayne Miller befinner sig idag kan jag inte svara på.

Dwayne Miller är 27 år och har bland annat tre allsvenska säsonger i bagaget samt en i superettan med Syrianska. Dessutom är han landslagsmålvakt för sitt hemland Jamaica. Just nu håller han dock på att rehab-tränar efter en knäoperation.
– Han spelade sin senaste tävlingsmatch i september ifjol och därefter opererade han sitt knä och sedan dess har han tränat för att komma tillbaka. Om och när han är helt återställd kan jag inte svara på, säger Gabriel Munck.

Läs även: Små utsikter för kontrakt med Dwayne Miller

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser