Annons

Nytt tungt avbräck för BoIS

BoIS har stora problem i sitt försvarsspel. Och som att det inte är tufft nog så skadade sig Cheikh Sarr så alvarligt på träningen i fredags att även han blir borta resten av säsongen. Det betyder att det blir Philip Andersson och Daniel Jarl som startar när BoIS idag möter Syrianska på bortaplan.

Oturen fortsätter att grina BoIS i ansiktet. I fredags kom ett nytt bakslag då Cheikh Sarr skadade korsbandet och är borta resten av säsongen.
– Ja, vi har tyvärr haft otroligt många långvariga skador och det har naturligtvis påverkat vårt resultat. Nu är det ytterligare en erfaren och hårt jobbande spelare med en stark karaktär, som vi får undvara, säger BoIS tränare Patrik Johansson på klubbens hemsida.

Annons
 

Vikten av tre randiga poäng i kvällens match mot Syrianska på bortaplan kan inte nog betonas. Vid en förlust är BoIS allt mer förankrade i botten. Seger innebär att man fortfarande har häng på lagen just över kvalstrecket.

Följande 19 BoIS-spelare är just nu på väg till Södertälje: Niklas Uddenäs, Amr Kadourra, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Daniel Jarl, Cimon Lydén, Mårten Nordbeck, Dennis Olofsson, Andreas Dahl, Erik Andersson, Rasmus Alm, Kim Persson, William Kvist, Niclas Rönne, Paul Torres, Andrew Stadler, Mattias Adelstam, Florent Krasniqi, Arton Jashari.

Matchen som spelas på Södertälje arena börjar klockan 19.00 och döms av Nermin Cisic från Värnamo.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser