Annons

Landskronaföretag arrangerar galan 2015

Tidigare upplagor av Landskronagalan har arrangerats av Helsingborgsföretaget CA Event. Dessa har nu lagt ner sin verksamhet och uppdraget att fixa nästa års gala har istället gått till Landskronaföretaget Why Land. Galan äger rum den 10 april.

En av delägarna i Why Land som fått i uppdrag att arrangera Landskronagalan 2015 är Sebastian Swärd.
– Jag har tidigare varit med om att arrangera karnevalen men detta slår allt. Att arrangera Landskronagalan anser jag är det mest hedersamma uppdraget man kan få, säger han till Landskrona Direkt.

Annons
 

Även 2015 kommer galan att rikta sig till såväl näringslivet som idrotten och Landskronaidrottens Samorganisation (LISA) är medarrangörer.
– För vår del är det viktigast att det blir en gala nästa år. Vi är nöjda med CA Events arbete genom åren och har samtidigt full respekt över att de väljer att lägga ner. Det känns därför tryggt och lovande att vi redan har hittat ett nytt samarbete med Why Land, berättar LISAs ordförande Gunnar Nilsson.

Landskronagalan, som kommer att gå av stapeln för åttonde gången, har växt till att bli ett av Landskronas största årliga evenemang där man uppmärksammar och hyllar prestationer inom närings- och idrottslivet. De nya arrangörerna Why Land ser fram emot det kommande arbetet.
– Vi brinner för Landskrona och vet hur viktig och bra galan är för stan, berättar Elin Jönsson, från Why Land.

Enligt Sebastian Swärd så kommer konceptet att vara detsamma som tidigare år men de nya arrangörerna kommer att försöka sätta sin prägel på festen.
– I centrum kommer idrotten och näringslivet att finnas precis som tidigare men vi ska se över underhållning och allt annat runt omkring och försöka sätta vår prägel där. Men så långt i tankarna har vi inte kommit ännu. Nu ska vi först och främst få ekonomi i galan innan vi tittar på hur den ska se ut i detalj, avslutar Sebastian Swärd.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser