Annons

Fortsatt serieledning för Wormo

Blåsigt och lite småkyligt väder mötte publiken på Exercisfältet då topplaget Wormo i Div 5 i helgen tog sig an Svalöv, som tillhör bottenskiktet i serien. Wormos Jesper Ågren spräckte nollan redan efter några minuters spel. Wormo dominerade matchen fullständigt i första halvlek och Svalöv kom inte till något farligt avslut. När domaren blåste av för pausvila hade Jesper Ågren levererat ett äkta hattrick med ytterligare två mål. Svalövsspelarna lät sig dock inte avskräckas av underläget med 3-0, utan kämpade sig in i matchen mot ett passivt och blekt Wormo. Svalöv reducerade till 3-1 och det såg stundtals hotfullt ut för Wormo, men ställningen stod sig matchen ut. Tränare Dick Melin i Wormo var självklart nöjd med en seger och spelet i första halvlek, men inte med lagets spel under andra. Nästa hemmamatch spelar Wormo mot Fortuna FF den 29 augusti kl. 18.30 på Exercisfältet, men dessförinnan möter man Snogeröds IF på bortaplan den 23 augusti.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser