Annons

Stor innebandyfest i Ängelholm med deltagande från Landskrona

Innebandyturneringen Ängelholm Outdoor avslutades i söndags efter två veckors spel. I årets turnering fanns många innebandytokiga spelare från Landskrona med och i år dominerade spelare från Häljarps SK deltagandet från Landskrona med fem lag. I väntan på att innebandyträningar och seriespel skall komma igång efter sommaren, var det väldigt spelsugna ungdomar som äntrade planerna. Invid Ängelholms Marina hade en mindre tältstad rests med matställen, sponsortält och en scen rests. I mitten fyra mindre innebandyplaner under bar himmel. Här lirades det innebandy från den 28 juli till sena eftermiddagen den 10 augusti. Totalt deltog 2 067 innebandyspelare i turneringens 22 klasser, allt från Oldboys-klassen till Pojkar 10 och Flickor 11. Matcherna spelades på små planer med tre utespelare och målvakt. 6 684 mål bjöd lagen på under 1 146 matcher där en match varade 12 minuter. Det som gör Ängelholm Outdoor till en speciell turnering är att lagen kan blandas med spelare från olika föreningar och det är fritt fram välja ett eget namn på laget. För åskådare finns två viktiga regler man bör följa: 1. Om du sitter på en läktare bakom ett mål måste du följa spelet, annars får du en boll i huvudet. 2. Använd solskyddskräm med minst faktor 15. Regel 1 bröt jag mot under årets turnering, tyvärr. Regel 2 skötte jag bra i år, till skillnad från förra året. Men visst fanns det ”kräftor” i år också. Spelare från Landskrona och Häljarp fanns med i bland annat dessa lag: Häljarps SK – Flickor 11 år Stolpskotten/Häljarps SK – Flickor 13 år Bitches 1/Häljarps SK – Flickor 16 år Bitches 2/Häljarps SK – Flickor 16 år Annoying Orange – Flickor 18 år (blandat lag) Häljarps SK – Pojkar 12 år Melvins Pågar – Pojkar 14 år (blandat lag) Melvins Pågar – Pojkar 15 år (blandat lag) KH Unit – Pojkar 18 år (blandat lag) Spelarna i Annoying Orange utgjordes av spelare från Häljarps SK och SST NET Falcons. Melvins Pågar består av spelare från SST NET Falcons, Lugi IBK och FC Helsingborg. I KH Unit fanns spelare från SST NET Falcons.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser