Annons

Kändisfotograf ställer ut på krog

Samtidigt som Landskrona Fotofestival pågår i centrum kommer fotograf Per Jahnke att ställa ut fotografier på Seglarpaviljongen. Per Jahnke är Landskronafotografen som under de senaste åren har plåtat flera av såväl Sveriges som världens största artister och underhållare.
– Det känns roligt och passande att haka på fototrenden i stan och göra något extra samtidigt som fotofestivalen, berättar Jonas Swärd, krögare på Seglarpaviljongen.
– Jag har själv ett fotointresse och Per är en fotograf med flera spännande bilder, inte minst med de personligheter han haft möjlighet att fotografera.

Pers Jahnkes fotokarriär började med hobbyfotografering från publikhavet och idag blir han uppringd av artister som Tomas Ledin, Christer Sandelin och Anna Hertzman. Han har även fotograferat spelningar med storheter som Britney Spears och Metallica.
Tidigare i år var Per inbjuden som Victoriadagens officiella fotograf på Öland i samband med Kronprinsessans födelsedag och tidigare i sommar befann han sig i New York för att dokumentera Gunhild Carling. I skrivande stund är han dock tillbaka i Skåne och åker med Wille Craaford och gänget i årets upplaga av ”Hovturnén”.

Annons
 

På Seglarpaviljongen kommer Per att hänga ett urval av sina bilder från de senaste åren. Utställningen pågår den 19–31 augusti, med samma öppettider som restaurangen.

Läs mer:
Landskrona Direkt gjorde en längre intervju med Per Jahnke den 22 maj i år, samma dag som har satt sig på planet till New York tillsammans med Gunhild Carling. Här hittar du intervjun.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser