Annons

Pigg 80-åring spelade oavgjort med BoIS

Det var en minst sagt pigg 80-åring som i lördags lyckades klara 1-1 mot ett namnkunnigt Landskrona BoIS.

Som ett led i BK Frams 80-årskalas spelades vid lunchtid en veteranmatch på Exan mellan BK Fram och BoIS. Jubilaren kunde genom snabbfotade Aqba Ar-Rawi ta ledningen i första halvlek på något som kunde tyckas vara misstänkt offside.
– Mats ville ha det till det, säger domaren Ingvar Svensson och syftar på BoIS-coachen Mats Andersson.
– Men det ska mer till än fem meter för att jag blåser av en 80-åring, säger en leende Ingvar Svensson som i andra halvlek skulle vara huvudaktör när han gick i däck efter en regelrätt tackling. Väl på benen igen gav han grönt kort till BoIS:aren Peter Oltner som förtjänstfullt hjälpt honom upp.
Trots att BoIS matchade storheter som Claes Cronqvist och nyligen pensionerade Linus Malmqvist så fanns det bud på fler vinröda mål men istället kunde BoIS kvittera i andra halvlek.

Annons
 

Festen fortsatte sedan med att a-laget, serieledarna i div 6, vann derbyt mot Landora med 2-1 efter ett sent nickmål av Linus Andersson. På kvällen samlades sedan dagens och gårdagens Fram:are i klubbstugan för en gemensam grillfest.


Dramatik på Exan när BK Fram firade 80 år. Domare Ingvar Svensson gick ner för räkning efter en tuff tackling men kunde snart resa sig igen och ge spelarna ett grönt kort.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser