Annons

Inga nyförvärv till BoIS

BoIS tränare och sportchef Patrik Johansson var på söndagen uppe i Stockholm för att om möjligt knyta till sig en eller två spelare till truppen inför höstsäsongen. Resan var dock förgäves och nu får lagets supportrar förlita sig på den trupp som finns.
– Vi jobbade in i det sista igår med ett eller två namn men det föll på antingen den ekonomiska biten eller på att det fanns andra alternativ som lockade mer, säger Patrik Johansson till Landskrona Direkt.
Vilka spelare det rörde sig om vill han inte avslöja.

Tränaren kommer nu att se över situationen och se om det finns något taktiskt drag som kan göra att den nedåtgående spiralen vänds.
– Det är ett måste. Vi måste helt enkelt se till att inte släppa in så många mål.

Annons
 

Fram till den senaste matchen tycker Patrik Johansson att spelarna följt den plan de haft men Varbergs snabba ledningsmål satte grillor i huvudet på spelarna tror tränaren.
– Att vi förlorade mot seriens bästa lag, Ljungskile omgången innan är kanske inte så märkligt men mot Varberg hände något. Vi såg sargade ut efter deras ledningsmål och tilltron till oss själv försvann, säger han och är tydlig med att ledarna måste hjälpa killarna med den mentala biten.
– Vi ledare måste ge spelarna en mental trygghet så att de kan fortsätta även om olyckan skulle vara framme och vi skulle få ett mål i baken. Men det primära målet inför matchen mot Syrianska borta på måndag är att inte släppa in något mål. Det är ingen hemlighet, säger tränaren.

Med största sannolikhet kommer Johnny Lundberg att missa matchen efter en sträckning i låret men Daniel Jarl, som tvingades av planen senast, är med all säkerhet tillbaka. Beträffande nyförvärv så har någon utpräglad försvarsspelare inte varit aktuell.
– Jag tycker att vi har fyra bra kort som mittbackar och fram till förra matchen så tyckte jag att de visat gott självförtroende och spelat så som vi kommit överens om. Nu gäller det bara att vi ska bli ännu tajtare och lita på kamraten sidan om, avslutar Patrik Johansson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser