Annons

Asmundtorp P11 trea i Eskilscupen

Vi har tidigare berättat om Glumslövs FF:s framgångar i Eskilscupen. Det är bra snurr på ungdomsfotbollen i kommunen. Även Asmundtorps IF:s  P11-lag svarade för en riktigt fin insats i cupen då man knep bronsmedaljerna i sin åldersklass.

Efter att ha vunnit över Hittarps IK 1, Onsala BK 2 och Torna Hällestads IF/Dalby GIF i gruppspelet väntade en kval match mot Fortuna. Fortuna skulle bjuda upp till bra spel men Asmundtorp kunde ta en 3-1 seger och avancera till A-slutspel.

Annons
 

I slutspelet ställdes man mot arrangörsföreningen Eskilsminne IF 1. Matchen fick avgöras med straffsparksledning. Slutresultatet skrevs till 6-5

I kvartsfinal väntade Glumslövs FF. I en jämn tillställning lyckades asmundtorparna vinna med 2-1 och avancemanget till semifinalen var klar.

I semifinalen väntade Malmö FF, ett lag som P11:orna är bekant med sedan tidigare. Efter många tuffa matcher och urladdningar lyckades inte Asmundtorp rubba på MFF. Slutresultatet i semifinalen blev 11-0.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser