Annons

Säsongspremiär för auktioner online

På tisdag drar höstens auktionssäsong igång på Skånes Auktionsverk. Klockan 18.00 drar firman igång den första av sju onlineauktioner innan det är dags för Höstkvalitén i november och Nyårsauktionen i december.
– Det ska bli kul att komma igång efter sommaren. Vi är taggade till max och kommer att ha en hel del spännande föremål att ropa ut, säger Joakim Karlsson som ansvarar för Auktionsverkets månadsauktioner.

Det som sticker ut vid tisdagens auktion är delar av en samling skulpturer.
– Det är en samlare från Skåne som säljer ut delar av sin samling och bland de 940 ropen på tisdag så är 50 verk av mer eller mindre kända skulptörer från 1800-talet och fram till nutid, säger Joakim Karlsson och informerar om att konstarten är stabil på marknaden.
– Skulpturen har lyckats behålla sitt värde och sin popularitet.

Annons
 

Det finns som vanligt även objekt med anknytning till Landskrona.
– Vi har bland annat en oljemålning på duk av Mona Ridderstad-Cedergren och den föreställer ett vintermotiv från Ven, avslutar Joakim Karlsson.

Visning äger rum i Skånes Auktionsverks lokaler på Ringvägen på måndag den 11 augusti mellan klockan 13-20.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser