Annons

Välgörenhetskonsert för Röda Korsets akuthjälp

Vi noterar att fyra musikbegåvade ungdomar på lördag bjuder in till en välgörenhetskonsert i Landskrona konsthall. Kulturkrocken kallar Fabian Düberg, tenor, Erik Thosteman, recitatör, Alexander Lundberg, pianist samt Julia Andersson, mezzosopran sin timmeslånga musikalisk underhållning för.
– I en värld där människors olikheter definierar dem snarare än vad deras likheter gör, bestämde vi oss för att göra ett experiment där vi jämförde syriskt och svenskt folkarv. Då vi insåg att likheterna var många fler än skillnaderna, bestämde vi oss för att kombinera de båda i en konsert. Projektet finansieras med hjälp av stipendium från Jaderska Musikfonden. Under en timme på lördag blandar vi syriska dikter och sagor med svenska romanser, berättar Julia Andersson.

Fritt inträde, kollekt går oavkortat till Röda Korsets akuthjälp till flyktinglägren i Syrien.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser