Annons

Friberg fick sparken från BBK

Borstahusens tränare, Anders Friberg fick sparken i fredags. Det var efter att laget fått stryk med 4-1 mot jumbon Staffanstorp som klubbens ordförande meddelade Friberg beslutet. Tränaren är inte nådig i sin kritik mot hur styrelsen i föreningen arbetar.
– Vi ligger där vi ligger, så det köper jag. Men man måste ha en plan. Jag köper att de vill göra en förändring, men inte på det sättet jag ställt upp. När vi kom tillbaka efter vinteruppehållet fanns ingen materialare utan jag och assisterande tränaren fick tvätta och fixa allt fram till mars. Som jag ställt upp… Jag har betalat 10-20 000 kronor själv för att spelarna ska få kläder och ibland mat i samband med matcher. Jag betalade med privata medel när Calle Genberg skulle ha en bil. Det kanske var dumt av mig. Vi har inte varit på träningsläger på fem år. Klubben har inte ställt upp på ett endaste skit, säger Anders Friberg bland mycket annat till sajten Alltid Fullsatt.

Beträffande den lokala fotbollen noterar vi också att BK Fram firar 80-års jubileum den 9 augusti. Detta gör man som serieledare i Div.6 Västra, åtminstone till en början. Klockan 14.00 möter man dock mittenplacerade lokalkonkurrenten BK Landora ute på Exan.
Tvåa i serien ligger FK Besa och i mitten hittar vi även Härslövs IK och Häljarps IF vilka möts i Härslöv på fredag klockan 18.30.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser