Annons

BoIS testar mittfältare

BoIS U21-lag möter idag Ljungskile på IP och med i laget är den 25-årige bosniern Ognjen Djelmic. Djelmic är kantspelare och på meritlistan står bland annat 120 matcher i den högsta bosniska ligan. Närmast kommer han från spel i Kazakstan. Tanken är att han ska ersätta skadade Surprise Ralani om han lyckas bra idag samt under träningspassen i veckan.
– Vi har sett hela matcher med honom och från flera oberoende källor säger man att det är en spelare för våra sammanhang väl värd att titta närmare på. Därför vill vi ta den här chansen och även om han ännu inte varit med på någon träning så vill vi se honom i U 21-matchen, säger BoIS klubbchef och tränare Patrik Johansson på klubbens hemsida.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser