Annons

BoIS kvar på kvalplats

Topplaget Ljungskile blev en för hård nöt att knäcka för BoIS då de möttes på lördagen. Hemmalaget vann rättvist med 3-2.

BoIS började dock skapligt men efter hand tog hemmalaget över spelet allt mer. Efter knappt 42 minuter gjorde Jakob Olsson 1-0 till Ljungskile men BoIS lyckades dock kvittera innan paus genom Andreas Dahl som slog in en straff efter att Niclas Rönne blivit nergjord i straffområdet.

Annons
 

I andra halvlev visade dcok Ljungskile varför man ligger i toppen av Superettan. Halvvägs in halvleken gjorde de såväl 2-1 som 3-1. Att sedan Andrew Stadler lyckades knoppa in en reducering i slutet av matchen var närmast av akademisk betydelse.
– Vi var för otydliga i anfallsspelet och LSK utnyttjade det, framför allt i första halvlek. De utnyttjade våra slarvigheter. Vi får i efterhand försöka se vad det var som gjorde att det blev som det blev. Kanske det var så att killarna helt enkelt hade en dålig dag. Vi har legat på en hög koncentrationsnivå länge. Ljungskile gjorde det väldigt bra och vann fullt rättvist, sa BoIS tränare Patrik Johansson efter matchen.

Förlusten innebär att BoIS är kvar på kvalplats till division 1. Nästa match är mot Varbergs BoIS som gästar IP på lördag.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser