Annons

Tuff match för BoIS

På lördagseftermiddagen står BoIS inför en tuff uppgift. Det är dags för bortamatch mot andraplacerade Ljungskile. Hemmalaget har endast förlorat mot Hammarby på Starke Arvid Arena i år och målskillnaden för de två senaste matcherna är 6-1.

Trots den stora skillnaden i tabellen och ovanstående statistik så är dock BoIS långt ifrån slagna på förhand. Sedan Patrik Johansson tog över tränarsysslan har BoIS tagit två segrar på bortaplan. Andrew Stadler visar bra målform och lägg därtill att Mattias Adelstam gjorde tre mål i den senaste U21-matchen. Det är bara det att försvarsspelet måste bli bättre. Om så blir fallet är det en öppen match.

Annons
 

Oddsen är väl inte allt för höga på att nämnda Adelstam gör sin första match från start medan Niclas Rönne lär hamna på bänken. I övrigt lär nog inte Patrik Johansson göra några förändringar såvida inget akut skulle inträffa. Truppen som reser till Ljungskile presenteras på BoIS hemsida senare idag.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser