Annons

Nya skolchefer på plats

I dag börjar såväl den nye förvaltningschefen för utbildningsförvaltningen, Anders Grundberg, som den nya verksamhetschefen för stadens grundskolor, Caroline Ekstrand, sina anställningar.

Förvaltningschef Anders Grundberg kommer närmast från Malmö Stad där han varit utbildningschef på grundskoleförvaltningen. Innan jobbet i Malmö har han haft ett flertal chefsbefattningar, bland annat i Helsingborgs stad.
–  Det har hänt fantastiskt mycket bra grejer på senare år i Landskronas skolvärld. Jag ser med glädje fram emot mitt nya och spännande uppdrag att leda och fortsätta utveckla förskole- och skolfrågor i staden tillsammans med mina medarbetare, säger han i en första kommentar till sitt nya jobb..

Annons
 

Verksamhetschefen för grundskolan, Caroline Ekstrand, kommer från friskolekoncernen AcadeMedia där hon varit regionchef för PeterSvenskolorna inom Pysslingen förskolor och skolor. 
–  Det ska bli spännande att fortsätta Landskrona stads resa med att utveckla grundskolan. Ser mycket fram emot mitt nya uppdrag och att träffa och arbeta med mina nya medarbetare, säger hon.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser