Annons

Änglahundar kommer att eka över Citadellet

Kulturevenemangen i Landskrona står som spön i backen. En av stadens mest kulturella platser är Citadellet och på dess borggård uppträder Hasse ”Kvinnaböske” Andersson med sitt band på lördagen.

Det är nu över 30 år sedan Hasse “Kvinnaböske” Andersson släppte sin Änglahund och detta firar han med att göra en helaftonsföreställning, bland annat på Landskrona Citadell. Föreställningen innehåller självklart många av Hasses hitlåtar men även humorinslag. Föreställningen kan ses av alla som gillar Hasses musik och samtidigt uppskattar en stor portion humor.
– Det kommer att bli härlig stämning. En mer speciell plats för en spelning är svår att hitta, säger Göran Andersson på Hotel Öresund vilka är medarrangörer av spelningen.

Annons
 

Det utlovade skapliga vädret hoppas Göran Andersson ska bidra till en god tillströmning av åskådare men någon risk för att det blir slutsålt tror han inte att det är.
– Det går in 900 åskådare på borggården och skulle vi få sätta lapp på lucka så hade ingen varit gladare än jag. Men jag är övertygad om att alla som vill se Hasse Andersson kommer att få plats och ha en trevlig kväll.

Biljetter bokas via Ticnet eller köps på plats. Konserten börjar klockan 19.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser