Annons

Miljonorder till Jobsab

Jobsab Interpiping System AB i Landskrona har i hård konkurrens erhållit en order från Industrigasbolaget Aga Gas i Danmark. Aga Gas i Köpenhamn Danmark investerar nu i sin produktionsanläggning för oxygen (LOX), nitrogen (LIN), argon (LAR). Uppgraderingen samt renoveringen av anläggningen kommer att utföras av Jobsab under hösten 2014.
– Vi är stolta och hedrade av att få ansvaret för Aas:s ombyggnadsprojekt. Detta är Jobsabs sjunde projekt inom större kompletta gasfabriker i Sverige. Det understryker Jobsabs erfarenhet och kompetens inom gas och materialkännedom , säger företagets VD Magnus Jönsson.

Jobsab Interpiping som grundades 1981 har 23 anställda och en omsättning på ca 27 Mkr. Företaget projekterar, förtillverkar och installerar rörsystem för alla förekommande media. Huvudområdena för Jobsab är installationer till kunder inom specialgas, hydraulik, offshore samt traditionell industri i Norden.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser