Annons

Torkild och Niklas debatterar i etern

Nu kör den lokala valrörelsen igång på allvar. Centerpartiet presenterar idag sin valplattform inför kommunvalet 2014 och på Radio Malmöhus blir det 15.30-16.00  direktsänd debatt mellan Torkild Strandberg (FP) och Niklas Karlsson (S).

Inledningsvis i programmet kommer landskronaborna att få ställa frågor till politikerna därefter kommer ungdomsarbetslösheten att debatteras samt den så kallade Landskronamodellen.

Annons
 

Sedan Treklövern tillträdde i Landskrona för åtta år sedan har arbetslösheten i Landskrona nästan fördubblats. Samtidigt har Folkpartiet, Moderaterna och Sverigedemokraterna drivit genom krav på motprestation för socialbidragstagare för att försörjningsstödet inte ska utebli. Det innebär att bidragstagarna ska göra praktik eller annan kompetenshöjande verksamhet 30 timmar i veckan för att få bidrag. Detta har kommit att kallas Landskronamodellen, vilken det även lagstiftades om i fjol somras.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser