Annons

SM-brons till Varpaklubben

Landskrona Varpaklubb lyckades få med sig ett brons från SM-tävlingarna i Motala. Det var klubbens herrlag med Tim Andersson, Daniel Löfqvist och Calle Paulin som, genom att besegra Hablingbo IK:s andralag i matchen om tredje plats, stod för bedriften. Dessförinnan hade man dessvärre förlorat mot Hablingbo IK:s förstalag i semifinalen. – Där hade vi tyvärr inte förmågan att prestera det som krävs för att störa detta mycket starka lag, säger Tim Andersson. – Vi gick en oerhört tuff match i kvartsfinalen, en match som varade i 3 timmar och 10 minuter i stekande sol och drygt 30 grader. Men här tror jag vi bjöd på god underhållning för den relativt stora publik som följde matchen. Dock innebar det bara 20 minuters paus innan semifinalen och värmen tog nog för hårt på oss. Men det var skönt att vi kunde samla ihop oss och få med bronspengen hem. Finalen vanns av övermännen Hablingbo IK, de besegrade ett annat gotlandslag i finalen, Östergarns IK. Tim Andersson stod även för en stark insats då han tog sig till kvartsfinal i den individuella tävlingen. – Det har gått bra i år. Vi tog även brons i SM i grenen tvåmannalag för en månad sedan och vi har även placerat oss högt och vunnit några andra tävlingar under året, fortsätter Tim Andersson. Detta innebär att man kan förvänta sig hög seedning till nästa års SM, både individuellt och i lag. – Vi har bestämt oss för att satsa rejält nästa år, höja träningsdosen och tävla lite mer. Målet är förstås att laget ska stå överst på pallen då. Det är helt klart i denna gren vi är starkast.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser