Annons

Varierat spel ska ge tre nya poäng

Med tre segrar på fyra matcher ser BoIS tränare Patrik Johansson med tillförsikt an lördagens match mot Husqvarna.
– Det är klart att en seger som den senaste ger råg i ryggen men samtidigt får vi inte förivra oss. Jag tror inte för en sekund att det kommer att bli lätt imorgon, säger Patrik Johansson som såg Husqvarnas senaste match då de mötte Varberg.
– Det var en märklig match. Varberg ledde med 3-1 i paus men Husqvarna kunde mycket väl ha gjort ett par tre mål till i första halvlek, säger han.

Patrik har dock klart för sig hur laget ska agera för att kamma hem säsongens tredje seger på IP.
– Vi måste vara smidiga och beslutsamma i djupled samt variera långt spel med kort och det gjorde vi senast. Vad vi måste bli bättre på är att inte bjuda på för lätta lägen i vårt försvarsspel. Lyckas vi med detta så blir vi svårslagna.

Annons
 

Patrik Johansson håller startelvan för sig själv men säger att det inte blir några stora förändringar.
Den enda förändringen jag har gjort jämfört med senaste matchen är att Dennis Olofsson går in i truppen istället för Robin Hofsö, avslutar han.
Det betyder att följande manskap är klara för spel i lördagens match som börjar klockan 16.00.

Niklas Uddenäs, Amr Kaddoura, Martin Rudolfsson, Johnny Lundberg, Daniel Jarl, Cheikh Sarr, Mårten Nordbeck, Philip Andersson, Paul Torres, Erik Andersson, Andreas Dahl, Enis Ahmetovic, Rasmus Alm, Cimon Lydén, Mattias Adelstam, Niclas Rönne, Andrew Stadler och Dennis Olofsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser