Annons

Hermansson tillbaka på isen

Allt fler pusselbitar i hockeylaget Lejonets satsning inför kommande säsong börjar falla på plats. Senaste nytt är att Jim Berglund och Nicklas Walldén fortsätter en säsong till och det samma gör Mattias Hermansson som lämnar tränarsysslan i A-laget och snörar på sig rören igen för att utmana om en plats.

Klubben kan även presentera ett nyförvärv, Pierre Rundvall från Åstorp.
– Vi är mycket glada över att få in Pierre i truppen och han har spelstilen som vi har letat efter, säger lagets tränare Mattias Nilsson.
– Pierre var lagkapten i Åstorp föregående säsong där han svarade för 31 poäng på 18 matcher. Här får vi in en lirare som inte är rädd för att få skit under naglarna och som gör jobbet för sina lagkamrater.

Annons
 

Lejonet inleder sin säsong i division 3 den 5 oktober då man möter Sölvesborg IK på hemmais.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser