Annons

Inget kontrakt med Gomez eller Flako

Erik Gomez är en av flera spelare som provtränat med BoIS den senaste tiden. Idag har dock klubben bestämt sig för att inte satsa på spanjoren.
– Den spelare vi är på jakt efter ska tillföra laget något alla dagar i veckan. Vi har dessutom ett flertal unga spelare på den positionen, Enis Ahmetovic, Rasmus Alm, William Kvist och Dennis Olofsson, säger BoIS tränare och sportchef Patrik Johansson på onsdagseftermiddagen.

Även den bosniske anfallaren Alem Flako har fått lämna klubben utan att få något kontrakt.
– Det är egentligen samma sak här. Han är en intressant spelare men vi har idag Andrew Stadler, Niclas Rönne, Robin Hofsö och Mattias Adelstam. Vå ekonomiska situation i klubben har inte utrymme för att vi ska ha fler spelare för framtiden än vad vi har idag. Ska vi skriva kontrakt med någon så måste de vara så bra att de tar en plats direkt.

Annons
 

Det har även ryktats att Ängelholms målvakt Matt Pyzdrowski skulle vara på BoIS lista över intressanta spelare.
– Han är en bra målvakt i Superettan men honom har vi ingen kontakt med, avslutar Patrik Johansson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser