Annons

Arbetsplatsturnén har nått Ven

Erik Raitas arbetsplatsturné har idag nått Ven.
Ordförande för Moderaterna i Landskrona och partiets förstanamn på fullmäktigelistan, besökte strax innan lunch Hvendurum som framställer durumvetemjöl, där det finmalda mjölet är perfekt till pasta och bakning och det grovmalda är utmärkt vid panering.
Ven är en viktig del av Landskrona när det gäller turistnäringen. Det är en bransch som kan utvecklas ytterligare men som exempelvis här på ön har att ta hänsyn till småskaligheten då det är en del av tjusningen, säger Erik Raita som på Ven under dagen även tänker besöka Konstgalleri Malin Ljung Spirit of Hven samt Hvens Getost.
–  Det finns många spännande företag på ön som kan bidra med jobb, menar Erik Raita.
Vi politiker kan inte skapa jobb det gör företagarna men jag förhör mig om hur vi inom politiken kan bidra till att underlätta för fler jobb.

Erik Raita har innan besöken på Ven gjort elva av de tjugo besök som han bestämde sig för att göra fram till valet i september.
– Det viktigaste är inte hur många besök jag gör, utan att besöken ger mig en bättre förståelse för olika delar av arbetsmarknaden i Landskrona, men givetvis kommer jag fortsätta att göra besök om jag når mitt mål på tjugo arbetsplatser i förtid, berättar Erik Raita och skickar en passning till övriga politiker i staden.
– Jag uppmanar alla politiker i ledande ställning att göra arbetsplatsbesök. Vi har en alldeles för hög arbetslöshet i Landskrona för att vi politiker ska kunna känna oss nöjda och slå oss till ro. Alla behövs i bygget av ett bättre Landskrona, avslutar Erik Raita.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser