Annons

Tre anhållna för grovt narkotikabrott

Internationella åklagarkammaren i Malmö utreder just nu ett stort narkotikaärende i Landskrona. Tre män sitter enligt åklagare Maja Kjellén anhållna på sannolika skäl misstänkta för grovt narkotikabrott. Ärendet är dock så nytt att förundersökningssekretess råder.
– Det enda jag kan säga att tre män, icke hemmahörande i Landskrona, sitter anhållna. Om de är kända av oss sedan tidigare kan jag inte svara på. Jag vill inte heller gå in på vilken typ av narkotika det gäller eller hur stora mängder det rör sig om, säger Maja Kjellén på tisdagsförmiddagen.

Vad Landskrona Direkt erfar så har ett större beslag av ännu okänd typ av narkotika gjorts i en mindre ort inom kommunen. Narkotiokan ska ha tillverkats på platsen där beslaget gjordes.

Annons
 

För att narkotikabrott ska betraktas som grova så rör det sig om större mängder. Gränsen för grovt brott när det gäller hasch är fem kilo. För amfetamin är det cirka 500 gram och heroin cirka 50 gram.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser