Annons

Blomstrande bil ska påminna

Det är många förbipasserande som sneglat på den blomstrande bilen som står uppställd utanför entrén till museet. Landskrona Direkt kan dock stilla nyfikenheten och informera om att bilen är en påminnelse om två arrangemang i augusti.

Landskrona Trädgårdsgille infaller 15-17 augusti med flotta flottar, marknad, trädgårdsloppis, picknickkonserter och gröna samtal och samtidigt är det Vallåkraträffen som är Skandinaviens största bilträff för ombyggda, stylade, originalrenoverade europeiska och japanska bilar.
– Båda arrangemangen drar en stor publik på var sitt håll i kommunen men vi ser att de kompletterar varandra. Därför blir det i år en blommig bil på Kasernplan och ett blommigt vattentorn bland de skinande bilarna på Enoch Thulins flygplats, säger Emeli Zeilon på Fritid- och kulturförvaltningen.

Annons
 

Bilen är skapad av Jennifer Bergqvist och Anette Elmgren.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser