Annons

Sommarauktion inleder säsongen på Skånes Auktionsverk

Imorgon tisdag drar sommar- och höstsäsongen igång på Skånes Auktionsverk och detta gör man med en traditionell sommarauktion. Som vanligt är det välfyllt på väggar och hyllor i salen på Ringvägen.
– Vi har över 1200 rop och denna gången kör vi en traditionell auktion. Man kan alltså komma ner och bjuda på plats om man inte vill lägga bud via Internet, säger Joakim Karlsson på auktionsverket.

Som vanligt finns det allt mellan himmel och jord att bjuda på.
– Här finns något för alla, lovar Joakim Karlsson.
– Vi har mycket silver denna gång men även andra spännande prylar. Rojalister eller autografjägare har också något att se fram emot. Vi har nämligen signerade fotografier av prinsessan Margareta, prinsessan Sibylla, prins Bertil samt kung Gustav V som går under klubban.

Annons
 

Efter sommarauktionen kör Skånes Auktionsverk på som tidigare med onlineauktioner varannan tisdag fram till den 4 november. Därefter laddar de för årets höstkvalitét som går av stapeln den 29 och 30 november.
Säsongen avslutas med den traditionella nyårsauktionen som i år äger rum måndagen den 29 december.


De rojalister som samlar på autografer har något att se fram emot då inte mindre än fyra kungligheter finns representerade med signerade fotografier.
Foto: Skånes Auktionsverk

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser