Annons

Kreativa kolonister

Nyligen var Citadellets kolonister på en gemensam resa till Glostrup för att där låta sig inspireras av Nordeuropas största koloniområde. Kommande vecka är det åter dags för en förenad insats. Denna gång är det konstnärlig entusiasm som ska visas i Kruthuset.
En handfull kolonister ställer i de gemensamma lokalerna ut måleri och foto.
– Det är inte bara trädgårdskreativitet som råder hos våra medlemmar. Många är riktigt duktiga på att skapa andra saker också med sina händer, säger Inger Rosvall, välkänd halsduksgeneralska från jubileumsåret, som nu kommer att ställa ut ett par målningar i Kruthuset.

Vernissage är det på söndagen den 20 juli klockan 13-17.
Utställningen visas sedan varje dag mellan 13-17 fram till fredagen den 25 juli.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser