Annons

Dags för efterlängtad seger på IP

Imorgon lördag klockan 16.00 blåser Magnus Lindgren från Göteborg igång matchen mellan BoIS och Värnamo på Landskrona IP och därmed påbörjas den andra halvan av årets säsong i Superettan. BoIS ligger på kvalplats till division 1 men mittfältaren Andreas Dahl ser trots detta optimistiskt på framtiden. – Jag tycker att vi är på rätt väg. Patrik Johansson har pondus och han har tillfört nya idéer sedan han tog över tränarsysslan, säger mittfältaren. Frågan är dock om Dahl kommer till spel mot Värnamo. – Det är samma sak varje år när ungarna börjar på dagis. Då drar de hem en massa förkylningar. Men jag hoppas att jag hinner bli så pass kurrant att jag kan spela, säger Andreas Dahl och snörvlar medan han kollar in torsdagens träningspass från sidan av planen. Även Patrik Johansson är optimistisk och han vet vad som krävs för att BoIS ska lyckas klättra över kvalstrecket och ta sig upp på säker mark. – Vi måste följa vårt koncept och inte ändra för mycket. Då tror jag att vi är inne på rätt väg, säger han och funderar kring lördagens möte mot Värnamo. – Det är alltid en utmaning att möta samma lag två matcher i rad. Men vår ambition är att vinna igen. Det är en viktig match och dessutom är det ett tag sedan vi vann på hemmaplan. Jag tycker att det är dags nu, säger tränaren. Patrik Johansson har tagit ut följande trupp: Niklas Uddenäs, Amr Kaddoura, Martin Rudolfsson, Johnny Lundberg, Daniel Jarl, Cheikh Sarr, Mårten Nordbeck, Philip Andersson, Paul Torres, Erik Andersson, Andreas Dahl, Enis Ahmetovic, Rasmus Alm, Cimon Lydén, Mattias Adelstam, Niclas Rönne, Andrew Stadler och Robin Hofsö.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser