Annons

Söndagsutflykt till öppna trädgårdar

Tidningen Land arrangerar på söndag en riksomfattande Öppen Trädgård, då inte mindre än 100 trädgårdar över hela landet öppnas upp för allmänheten. Två av dessa hittar man i Asmundtorp.

Klockan 12.00 öppnas grindarna för besökare på Jaktstigen 4 i Asmundtorp. Här hälsar Cornelia och Hans Reinholdz välkomna att besöka deras inspirerande trädgård som är indelad i rum med lättarbetade rabatter och marktäckande växter samt trädgårdsland. Här bjuds även formklippta skulpturer av idegran, buxbom och liguster.
Det är en oas med många nyanser av grönt, låter paret hälsa och håller öppet fram till klockan 18 för alla intresserade.

Annons
 

På Råga Hörstadsvägen 33 bjuder Lisbeth Bogestål och Allan Nielsen in till sin tomt på 2 000 kvadratmeter med många olika perenner, varav en del sällsynta, samt ettåringar, träd och buskar. Här finns även en liten sjö och en bäck med fiskar, en fågelvoljär och en egen modelljärnväg som går varje hel timme.

För den som är sugen på att köra ytterligare en bit så finns samtliga Öppna Trädgårdar listade hos tidningenland.se

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser